Servicii de
Consiliere Online

Trăiește o viață împlinită și fericită!

SUNTEM DISPONIBILI PENTRU TERAPIE 1 LA 1 ONLINE, PE WHATSAPP SAU SKYPE.

Perioadele prelungite de distanțare socială pot avea efecte neplăcute asupra psihicului uman și pot duce la scăderea productivității, apatie, stări de anxietate și depresie sau chiar la agorafobie.

Suntem aici pentru tine, o echipă de profesioniști în consiliere, terapie și psihologie cu peste 20 de ani de experiență, o echipă pregătită să te ajute cu tot ce ai nevoie mental ca să treci cu bine peste această perioadă și să devii o persoană mai puternică.

Serviciile noastre acoperă toate domeniile principale ale vieții. Poți beneficia de asistență psihologică online, din confortul casei tale, în contact live, 1 la 1 cu un terapeut profesionist, atestat.

Centrul de Evaluare Psihologica "Dorobanti-Perla" este format dintr-o echipă de profesionişti cu o vastă experienţă în domeniul psihologiei, medicinei.

Scopul fundamental al Centrului de Evaluare Psihologica Drobanti-Perla îl reprezintă  asistenţa umană prin suportul şi sprijinul oricărei persoane, indiferent de vârstă, sex, naţionalitate, nivel de studii și statut social, în vederea îmbunătăţirii calităţii vieţii, dezvoltarea personala și promovarea valorilor de conduitǎ socialǎ.

Motto-ul Centrului de Evalaure Psihologica Dorobanti - Perla:
‘’ RESPECTUL FAŢĂ DE APROAPELE NOSTRU ’’

Proiectele C.E.P. au fost concepute dintr-o necesitate socială şi create special pentru asigurarea asistenţei umane.
Prin metodele şi tehnicile psihoterapeutice ne propunem să ajutăm şi să învăţăm câţi mai mulţi oameni cum să-şi dezvolte deprinderi şi abilitǎţi pentru îmbunătăţirea vieţii lor ca indivizi şi membrii ai societǎţii.
Prin aceste metode, tehnici, instrumente, psihologii ajung să exploreze şi să cunoască concepte care ţin de perceptia umană, cunoaștere, emoţie, atenţie, fenomenologie, motivaţie, minte inconştientă, funcţionarea creierului uman, personalitate, comportament şi relaţii interpersonale.

Psihologul este un practicant profesionist sau cercetator, clasificat ca şi om de ştiinţa socială care:
→ studiază comportamentele sociale şi procesele cognitive;
→ exploateaza rolul funcţiilor mintale, procesele neurobiologice, fiziologice care stau la baza funcţiilor cognitive şi comportamentale.

Specialiştii Centrului de Evaluare Psihologica "Dorobanti - Perla" au ca obiectiv principal evaluarea şi tratamentul problemelor situaţionale sociale sau conjuncturale, dezvoltarea inteligenţei emoţionale, identificarea stresului, vindecarea rănilor emoţionale, îmbunătăţirea sănătăţii psihice (mintale), creşterea  randamentului şi a rezistenţei la stres, dezvoltarea proceselor cognitive şi eficienţa lor, dezvoltarea încrederii în sine, ajutându-i pe oameni să obţină înţelegerea şi rezolvarea problemelor şi a dificultăţilor din diferite sfere sociale.

Centrul nostru are ca scop principal oferirea de servicii de suport psihologic, consiliere, psihoterapie, coaching şi grupuri de dezvoltare şi autocunoaştere personală, cursuri şi programe pentru toate categoriile de vârstă.

Programele Centrului de Evaluare Psihologica Dorobanti-Perla au ca obiectiv:

→ tratarea depresiei, anxietăţii şi a atacurilor de panică;
→ creşterea gradului de conştientizare a situaţiilor potenţial periculoase;
→ să înveţe să vorbească despre sentimentele, trăirile, emoţiile care-i încearcă;
→ să înveţe să îşi reducă experienţele şi să înţeleagă experienţele negative, de agresiune din viaţa lor;
→ îmbunătăţirea comunicării interpersonale ( cu fraţi,surori, părinţi,colegi,profesori, etc);
→ dezvoltarea abilităţilor de socializare;
→ creşterea stimei de sine;
→ depăşirea tracului şi a emoţiilor;
→ cunoaşterea şi dezvoltarea auto-dişciplinii şi a respectului pentru ceilalţi;
→ dezvoltarea capacităţilor de autocunoaştere;
→ dezvoltarea abilităţilor empatice ;
→ cunoaşterea şi activarea resurselor creative;
→ îmbunătăţirea comunicării;
→ dezvoltarea inteligenţei emoţionale;
→ gestionarea timpului;
→ intercunoaştere şi socializare;
→ identificarea cauzelor tristeţii;
→ gestionarea corectă a emoţiilor;
→ comunicarea dorinţelor şi a nevoilor;
→ managementul stresului;
→ consultanţă de specialitate în carieră/educaţie;
→ condiţii şi deprinderi pentru o viaţa sănătoasă, împlinită;
→ sprijinirea şi ajutarea în diferite probleme în funcţie de caz;
→ diminuarea comportamentelor problematice şi conflictuale;
→ dezvoltarea abilităţilor empatice.

OBSERVAŢIE

Nerezolvarea problemelor, a conflictelor cu noi înşine, cu cei din jurul nostru, a emoţiilor negative şi gestionarea necorespunzătoare a vieţii, a stresului, a nervozităţii, a neliniştii, a nemulţumirii, a nefericirii şi a tristeţii, sunt principalele cauze ale îmbolnăvirii organismului.
În prezent, asistenţa psihologică nu mai este doar opţională şi pentru personalităţi, este o necesitate şi un sprijin, umărul care te susţine şi te sprijină pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii tale.

DORINŢA NOASTRĂ este să ajutăm cât mai multe persoane prin diferite programe şi campanii umanitare. Prin asistenţă şi suport psihologic, dorim să contribuim la îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru copii, adolescenţi, adulţi, pensionari prin intermediul diferitelor programe de formare, cursuri şi grupuri de suport.

Este momentul să conştientizăm şi să înţelegem că cel mai important lucru din viaţa noastră suntem noi, viaţa noastră, sănătatea noastră, a copiilor noştri, a familiei noastre, pentru că atunci când nouă ne este bine, suntem sănătoşi, suntem utili familiei noastre şi celor din jurul nostru.
Să ajutăm în aşa fel incât cei care se adreseaza Centrului să beneficieze de tot sprijinul şi suportul nostru, oferindu-le ajutorul de care au nevoie. Dorinţa sinceră de a fi instruit şi de a învăţa să priveşti viaţa într-un mod pozitiv este garanţia succesului tău.

!!! Prețul serviciilor de consiliere online este de 150 RON !!!


Merităm o viaţa frumoasă!