Despre Noi

Suntem o echipă completă de specialiști psihologi și psihoterapeuti, cu vasta experiență în comportamentul uman


De peste 20 de ani ne ocupam cu pasiune și profesionalism de îmbunătățirea sănătății psihicului uman și testări psihologice în Siguranță Transporturilor (Rutier Maritim, Fluvial și Feroviar), Psihologie Aplicata în Domeniul Siguranței și Securității Naționale, Psihologia Muncii și Organizațională, Psihologie Clinica, Psihoterapie, (Cognitiv - Comportamentala, Psihoterapie Strategica, Psihoterapie Colaborativa Orientata pe Resurse si Solutii), Consiliere psihologica de specialitate.


Centrul nostru este pozitionat central in zona "Dorobanti-Perla", Bucuresti Sector 1. Oferim Avize psihologice, acestea se elibereaza pe loc.


Iți oferim Servicii complete de evaluare și testare psihologica si psihoterapie alaturi de programe de dezvoltare personala la noi sau după caz, în sistem online, din confortul casei dumneavoastră.


Nu ezita sa ne contactezi


Sănătatea ta e mai importantă decât orice, iar noi suntem pregătiți să te ajutăm. Împreună putem urca orice munte și putem depăși orice obstacol

Scopul psihologiei este să ne ofere o idee complet diferită despre lucrurile pe care le cunoaștem cel mai bine. - Paul Valéry