AVIZ PSIHOLOGIC
SIGURANTA TRANSPORTURILOR

În cadrul Psihologiei Transporturilor eliberam avize psihologice pentru șoferi profesioniști si toate funcțiile implicate în Siguranță Transporturilor pentru școlarizare, angajare și menținere în functie. Fie ca vorbim de trafic rutier, feroviar, naval sau chiar aerian, unul din factorii importanti implicati in acest sistem complex al traficului îl constituie omul. De aceea, problema orientarii si selectiei profesionale in acest domeniu este importanta.

Din acest motiv, pentru a combate riscurile din acest segment profesional, autoritatile competente au emis o serie de reglementari si directive, care se inscriu in ceea ce numim Siguranta Transporturilor.

Servicii Pret
Aviz psihologic pentru atestat transport persoane în regim închiriere Uber 90 RON
Aviz psihologic conducator auto transport persoane 90 RON
Aviz psihologic conducator auto transport marfa 90 RON
Aviz psihologic conducator auto în regim taxi 80 RON
Aviz psihologic conducator Ambarcatiune de agrement cu motor/ vela 100 RON
Aviz psihologic manager transport 100 RON
Aviz psihologic conducator auto transport agabaritic 100 RON
Aviz psihologic conducator auto transport Mărfuri Periculoase (ADR) 100 RON
Aviz psihologic conducator auto transport valori 90 RON
Aviz psihologic instructor Auto 90 RON
Aviz psihologic profer legislație rutiera 100 RON
Aviz psihologic ofiteri maritimi/navali 140 RON
Aviz psihologic capitani 180 RON
Aviz psihologic personal hotelier/auxiliar (Vase De Croaziera) 150 RON
Aviz psihologic mecanici locomotivă 140 RON
Aviz psihologic manevrant vagoane 120 RON
Aviz psihologic conductor tren 140 RON
Aviz psihologic impegati 100 RON
Aviz psihologic acari, revizori ace, revizori cale 90 RON

În acest sens persoanele care lucrează în domeniul sigurantei transporturilor, sunt obligati prin prezenta legislatie sa efectueze examinarile psihologice in vederea în vederea autorizarii. Categoriile de persoane care au obligatia de a efectua avizul psihologic pentru siguranta circulației sunt : conducator auto transport persoane, conducător autor transport mărfuri generale, manager transport, conducător auto taxi, transport persoane în regim de închiriere Uber, conducător auto transport mărfuri periculoase, profesor legislație rutiera, instructor auto, conducător ambarcatiune de agrement cu motor sau/și vela, ofițeri maritimi/navali, capitani, mecanici locomotivă, personal hotelier (Vase de Croaziera, etc).

Siguranță Transporturilor Rutiere, Naval /Maritime și Feroviare Nr 796 /11.02.2019 Certificat de Agreare Ministerul Transporturilor

Conform legislatiei in vigoare, Centrul de Evaluare Psihologica ”Dorobanti - Perla” este autorizat de catre Ministerul Transporturilor și Infrastucturii pentru a efectua avizarea psihologica a soferilor profesionisti si functiilor implicate in siguranta transporturilor.